Ви го пренесуваме во целост статусот на велешанецот Виктор:

Вие сте за жалење,никогаш во животот не сте осетила љубов,се храните со злоба и болката на другите.

Кармата може да закасни ама не заборава 😉

Колку сте болни во мозокот ?
Ова е втор пат окулу жаба зграда да биде најдено вакво нешто.
Јас стварно ве ЖАЛАМ,пошто од толку злоба еден ден самите себе ќе си пресудите!
Ќе се давите во сопствената агонија, душата со мака ќе излегува од вас еден ден – лелекот нема да ве спаси несреќни едни !

Вие сте за жалење,никогаш во животот не сте осетила љубов,се храните со злоба и болката на другите.Кармата може да…

Gepostet von Viktor Maznev am Donnerstag, 14. Mai 2020