Попладнево некаде после 14 часот пред патарината Сопот, камион излетал од патот и се превртел.

Сообраќајот се одвива во една лента, а сите оние кои го минат овој правец да бидат претпазливи и да возат внимателно на само еден километар пред патарината Сопот

Екипа на МВР во моментов врши увид на настанот а подетални информации се очекуваат во текот на денот