Театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ преку својот фејсбук профил го најави проектот „Тој и Таа“, интернет перформанс во време на изолација.

Серијалот од 12 епизоди наскоро ќе биде објавен на нивниот веб-сајт, teatarveles.mk, а како што велат тие, серијалот е одговор на културата во време на криза.

Тие го објавија и трејлерот за овој серијал, а во него можат да се забележат најелитните велешки и македонски глумци.

Театар „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ го најавува проектот „Тој и Таа“, интернет перформанс во време на физичка…

Gepostet von Teatar Jordan H.K. Dzinot- Veles am Sonntag, 3. Mai 2020