Вечерва на фејсбук страната Велес беше објавена и последната, трета, епизода од документарнa серија посветена за нашиот Велес.

Во оваа епизода се говореше за најголемите спортски достигнувања, како и за културните настани изминатиов век во градот.

Епизодата можете да ја погледнете тука

ВЕЛЕС [ЕП03] – Документарен филм

Третата епизода од документарната серија за нашиот град Велес.Следете неЧита: Aleksandar-Sashko KukulevПродукција: Визард креативитиПосетете не на: www.velesdenes.mk

Gepostet von Велес am Sonntag, 26. April 2020