Од почетокот на пандемијата па се до сега се одржаа неколку свадби на левата страна на градот.

Како и сите претходни така и на овие видеа може да се забележи дека мерките за заштита од Ковид 19 не се применуваат, не се носат маски а и не се применува препорачаното растојание од минимум два метри.

На младите им посакуваме се најдобро и се надеваме дека нема да избувне некој кластер од оваа веселба!

Ајдее веселоо,свадба е!Од највеселиод реон на Велес!

Gepostet von Stojance Jovcev am Montag, 3. August 2020