На порталот Велесденес.мк и фејсбук страната Велес овој викенд ќе ги објавиме 3те епизоди од документарната серија за нашиот град Велес.

Историја, култура, обичаи… раскажувања од различни соговорници, ги доловуваат највпечатливите моменти од историјата за нашиот град.

Додека трае оваа пандемија од корона вирус, имаме време да си повториме или научиме нешто ново за нашиот град, за нашата традиција и историја.

Погледнете…

ВЕЛЕС [ЕП01] – Документарен филм

Овој викенд на фан страната на Велес ќе ги објавиме 3те епизоди од документарната серија за нашиот град Велес. Вечерва ја објавуваме првата епизода. Погледнете ја Чита: Aleksandar-Sashko KukulevПродукција: Визард креативитиПосетете не на: www.velesdenes.mk

Gepostet von Велес am Freitag, 24. April 2020