Иако во светот владее пандемија, за среќа, ситуацијата не отишла дотаму за да се криеме по бункери.

Но, ова не значи дека некои луѓе не се подготвуваат за вистинска апокалипса, градејќи бункери кои треба да ги спасат од потенцијалниот крај на светот. Бидејќи познатите секогаш имаат вишок пари за трошење, не е ни чудно што дел од нив вложиле во вакви простории.

А, нивните бункери дефинитивно нудат многу повеќе од засолниште и конзервирана храна.

Дејвид и Викторија Бекам, Гвинет Палтроу и Лејди Гага се само дел од познатите кои имаат свој бункер, а со ова видео можете и да „прошетате“ во нивните засолништа.