18.3 C
Veles
среда, 8 септември, 2021 | 23:57

(ВИДЕО) Инцидент пред српското собрание: Протести и напади врз министри и пратеници

125

Лидерот на опозициското движење Двери, Бошко Обрадовиќ, со неколку пратеници и поддржувач, денес ги „блокираа“ скалите на влезот во српското собрание и во еден момент ги нападнаа министрите и пратениците на владеачкото мнозинство при влезот во зградата.