Фото: тиме.мк

Голем пожар избувна синоќа Трговскиот центар Мавровка.

Причината за пожарот засега не се познати. Причинета е голема материјална штета, но нема жртви.

Во гаснење на пожарот учествувале 21 пожарникар кои успеале да го локализират огнот кој го зафатил целиот објект.

Извор :