Алесија Ривас е шпанска телевизиска новинарка чија главна задача е да прави интервјуа со познати личности. Сепак, во изминатава недела таа стана главна тема на озборување во цела Шанија.

Додека нејзиниот колега се Алфонсо Мерлос правел интервју во живо, во позадина таа се прошетала гола, а будното око на твитерџиите го забележале тоа.

Погледнете: