ФОТО / Атанас Ѓорѓиевски

На социјалните мрежи се појавија фотографии на кои се гледа како спортски рекреативци, односно риболовци, ја узурпирале пешачка патека околу езерото Младост со цел да фаќаат риби.

Ова блокирање на патеката наиде на остри реакции на граѓаните, како и паркирањето на автомобили на новите тротоари изградени на патот на езерото Младост.

Погледнете и проценете сами!