Велешката фитнес инструкторка Ана Стојанова започнува нов летен предизвик. Сите девојки кои сакаат да изгледаат фит за летото, Ана има решение.

Ви го пренесуваме статусот на Ана:

🌊 ЛЕТЕН ПРЕДИЗВИК 2020 🌊

👉🏼 https://swiy.io/predizvik

Женскициии, кај сте ми!

Јас последниве 2-3 недели психички се спремам за она што следи од 1ви Јуни ☀️

Еве и вака официјално, ќе има нов

🌊Летен Предизвик 2020🌊

Ќе трае 4 недели, со интензивни, динамични вежби за дома и план за исхрана за сите оние кои сакаат “малку побрзо” да се спремат за лето!

Дека тоа е она што наајмногу ми барате во овој период😀

Цената и останати детали можете да видите на овој линк: https://swiy.io/predizvik

Кликнете на линкот и резервирајте си место!

п.с. 👇👇Означи некоја пријателка со која би сакала заедно да започнете во предизвикот 👭

🌊 ЛЕТЕН ПРЕДИЗВИК 2020 🌊👉🏼 https://swiy.io/predizvikЖенскициии, кај сте ми!Јас последниве 2-3 недели психички се…

Gepostet von Ana Stojanova am Montag, 25. Mai 2020

Неколку фотки како изгледа оваа наша фитнес инструкторка 👇👇👇