Велес ќе добие дигитално кино. При крај се завршните зафати за припособување на салата ,,Бели мугри” во кино сала. Задутре пристигнува нова најсовремена опрема за дигитално кино, соопшти градоначалникот на Велес Аце Коцевски.

МНОГУ СКОРО ДИГИТАЛНО КИНО ВО ВЕЛЕСПри крај се завршните зафати за припособување на салата ,,Бели мугри" во кино сала.Задутре пристигнува нова најсовремена опрема за дигитално кино.

Gepostet von Ace Kocevski am Dienstag, 12. Mai 2020