Телевизија Алсат денес направи репортажа од нашиот град. Велешани генерално ги почитуваа владините мерки, освен младите, кои беа групирани и не носеа маски.

Жителите на Велес немаат многу забелешки за забраната за движење, но дека не требало да биде селективна, велат во ТВ прилогот на Алсат телевизија.

Погледнете го и видеото:

 

Извор :