Вистинска драма се одвивала вечерва на улицата „Маца Овчарова“ во Велес. Некаде после 19 часот од засега непознати причини настанало до физичка пресметка помеѓу повеќе лица на местото на кое главно е населено од ромска националност.

Според нашите информации има и повредени учесници во тепачката, над 5 лица се повредени. Интервенирала и Брзата помош.

Благодарение на брзата интервенција на полицајците од СВР Велес ситуацијате сега е смирена.

Повеќе детали се очекува од СВР Велес во утрешниот билтен.