Поради новите мерки на Владата, Туристичка агенција Мартин направи промени во автобуските линии започнувајќи од 27.04.2020 (Понеделник)

  • Автобуските линии Велес-Скопје-Велес ќе се обраќаат со тргнување од Автобуска станица Велес во 06:30 и 06:55 и враќање од Скопје 16:20 и 16:50 часот од Понеделник до Петок

Дополнителни информации : 043/211-432 Автобуска станица

  • Градскиот превоз се одвива од 06:00 до 18:00 часот,а во Сабота од 06:00 до 14:00 часот

Согласно препораките од Министерството за здравство, Ве информираме дека сите наши возила и простории се дезинфицираат секојдневно.

Известување од Туристичка агенција Мартин

Почитувани патници ‼Поради новите мерки на Владата имаме промени во автобуските линии започнувајќи од 27.04.2020…

Gepostet von Туристичка агенција Мартин am Donnerstag, 23. April 2020