Центарот за развој на Вардарски плански регион и Технолошко – Технички факултет од Велес денес потпишаа договор за набавка на лабаратосика опрема за формирање на нов Прехранбенно – технолошки центар за развој на иновативни продукти.

Вкупната вредност на овој проект е во висина од 2.169.000,00 денари, а финансиската поддршка е обезбедна од страна на Швајцарската Агенција за развој и соработка и Министерството за локална самоуправа.

🇲🇰🇨🇭📌 Центар за развој на Вардарски плански регион и Технолошко – Технички факултет од Велес потпишаа Договор.🚩…

Gepostet von Marko Kolev am Freitag, 24. April 2020