Бидејќи градоначалникот на Општина Велес Аце Коцевски “заборави” на својот ветен проект – Затворен базен, ние се погриживме да го реализираме и за таа цел денес свечено ја отворивме сезоната. Со ова овозможивме нашите сограѓани да имаат уште една локација за летување.

Бидејќи градоначалникот на Општина Велес Аце Коцевски "заборави" на својот ветен проект – Затворен базен, ние се…

Gepostet von Унија на млади сили ВМРО-ДПМНЕ Велес am Dienstag, 16. Juni 2020