Во текот на вчерашниот ден се случила тепака кај основното општинско училиште св. Кирил и Методиј на ул.„Архиепископ Михаил“,во Велес.

Инцидентот се случил помеѓу две лица лица, М.Ј.(35) и Д.К.(41), но не се открива причината за овој инцидент.

Од СВР Велес соопштуваат дека бил нарешен јавниот ред и мир, и дека се работи на целосно документирање на случајот, по што ќе биде поднесена соодветна пријава.