Попладнево Велес го зафати страшно невреме со пороен дожд и град. Улиците низ градот се полни со вода.

Ова невреме е очекувано по најавите на УХМР. 

Во продолжение погледнете ги видеата кој пристигнаа до нашата редакција од невремето.