Српската старлета Станија Добројевиќ откако неодамна успеа да долета од САД во Србија, сега деновите ги минува сама во изолација во својот стан во Нови Сад. Но, како што е познато, ниту во нормални, а камо ли во вонредни околности старлетата не може да мирува, па така и сега почна да ги „вознемирува“ соседите.

Само по розови гаќички  и маичка на прерамки, старлетата ги надмина сите рамки, особено оние на пристојноста, ама на Станија и најважно да ја има во јавноста.