Попладнево се случила сообраќајна несреќа на патниот правец Велес-Чашка, кај кривините во населба Превалец.

Возачот изгубил контрола на своето возило „Рено“ кое завршило во шанец.

Во несреќата е повредено едно лице.

Повеќе детали се очекуваат во текот на денешниот ден.