АМСМ преку вонредно соопштение информираше дека патот Штип – Свети Николе е прекинат за сообраќај.

-Сообраќајот на патниот правец Штип-Св.Николе е во прекин поради сообраќајна незгода пред с.Кадрифаково – стои во соопштението.