Овие денови на социјалните мрежи се појави видео од камера за видео надзор од куќа во Богомила, во кое се гледа како возачот на автомобилот губи контрола и најпрво удира во приколка покрај патот а потоа и влетува во двор.

Причинета е материјална штета, а за повредени лица во оваа незгода сеуште нема информации.