Сузана Спасовска ја објави својата нова песна која сигурно ќе биде хит на македонските свадби.

Истата е насловена како „Девере, девере“. Текстот за песната Сузе си го напишала сама, а за музиката е задолжен Слаѓан Станишковски.

Уживајте: