Денес на својот фејсбук профил се огласи и Директорката на УЈП Сања Лукаревска која е позитивна на тестот за коронавирусот.

Нема да е ништо скандалозно во оваа вест дека директорката Лукаревска е позитивна на тестот за корона вирусот, ако во текот на вчерашниот ден Лукаревска заедно со сите кандидати за пратеници не беше на состанок во Куманово, а за потоа тие да делат флаери и заштитна маска.