Поминаа 24 часа од исчезнувањето на Скорнива, а од нејзе ни трага ни глас. Семејството бара помош за било каква информација.

Утрово повторно на фејсбук се огласни нејзината сестра:

БИДЕЈЌИ МОЈАТА СЕСТРА СЕУШТЕ НЕ Е НАЈДЕНА, ВЕ ЗАМОЛУВАМ СИТЕ ДА НИ ПОМОГНАТ ДЕНЕС И НЕКА МЕ КОНТАКТИРААТ. БАРАЈТЕ ЈА ВО СИТЕ ПРАВЦИ НА ВЕЛЕС И НАДВОР ОД ВЕЛЕС, ВО ОКОЛИНАТА.

Gepostet von Elena Skornieva am Mittwoch, 22. April 2020