Согласно најновата одлука на Владата, од утре започнува со работа и хотел Романтик на велешко езеро. Од таму најавуваат дека во целост се спроведени препораките за заштита од Ковид 19.

Ви ја пренесуваме објавата од нивната фејсбук страна

Почитувани гости,Ве известуваме дека согласно најновата одлука на Влада, Хотел Романтик започнува со работа утре…

Gepostet von Hotel Romantique – Lake Veles am Mittwoch, 27. Mai 2020