Повторно краткотреан силен дожд во Велес предизвика хаос низ улиците.

Денес во Велес повторно имаше пороен дожд и повторно улиците се поплавени, а најмногу главната улица Благој Ѓорев.

Слабата атмосферска канализација на споредните улици доведува, секој пороен дожд возачите да возат по поплавени улици.

Видео од денешната река кај касарната во Велес: