Поради близок контакт со заболен од Ковид – 19, мобиларата Планет Мобил од Велес нема да работи во наредните 14 дена. Како што велат тие, тоа е за да се заштитат себеси како и околината.

Во продолжените ви го пренесуваме во целост нивниот Фејсбук статус:

Poradi blizok kontakt so zabolen od virusot Kovid 19,dukanot nema da raboti vo narednite 14 dena,da se zastitime sebesi a i drugite okolu nas,ostanete zdravi i pozitivni,so pocitPlanet Mobil

Gepostet von Planet Mobil – Veles am Mittwoch, 13. Mai 2020