Една од најпопуларните спортски италијански новинарки, Дилета Леота повторно предизвика големо внимание на социјалната мрежа на Инстаграм.

Имено таа објави фотографии „пред и после карантинот“ во екот на самата епидемија на корона вирусот во кој што се наоѓа најверојатно со нејзиното момче.

Атрактивната новинарка на италијанскиот Скај успеа да се нашали преку апликацијата FaceApp и објави колку остарела за 14-дневниот карантин.

Инаку, Дилета цело време додека траел карантинот била дисциплинирана и доста активна.