Денес на социјалните мрежи граѓаните постираа слики од паркирани коли на новоизградената пешачка патека покрај Езерото Младост.

На ова не остана имун и градоначалникот Коцевски, кој исто така реагираше и апелираше до возачите да ги почитуваат прописите за паркирање.

Секој ден, неодговорни возачи своите автомобили и мотори ги паркираат на новоизградената асфалтна пешачка патека покрај…

Gepostet von Ace Kocevski am Dienstag, 5. Mai 2020

Денес 5 Мај 16 часот асвалтот уште не е изладен тротоарот веќе стана паркинг

Gepostet von Nikola Oncevski am Dienstag, 5. Mai 2020