На фејсбук профилот на градинката Димче Мирчев е објавен статус и фотографија со информации за тоа кога ќе се врши упис на деца за воспитно-образовната 2020/21.

Уписот ќе почнува од четврток 21.05 а ќе трае се до 10 Јуни во период од 10 до 13 часот и ќе се врши согласно препораките за заштита од Ковид 19.

Потребните документи погледнете ги во нивниот статус.

Почитувани родители,Уписот на деца за воспитно-образовна 2020/21 година започнува од утре, а ќе трае до 10.06.2020 год….

Gepostet von Dimce Gradinka Mircev am Mittwoch, 20. Mai 2020