На креативноста во овие денови во кои се наоѓаме во карантин и нема крај.

Па така Бојан реши да направи едно видео кое дефинитивно ќе ја насмее целата македонска јавност.

Погледнете:

@bojansplashtv

#foryoupage #fyp

♬ Doktore – Suzana Gavazova