Од утре и официјално ќе биде укинат полицискиот час, пред малку на прес конференција информираше пред малку премиерот Оливер Спасовски.

Од четврток отпочнуваат со работа угостителските објекти, односно со прецизно утврдени протоколи, истакна Спасовски.