Ресторан Глориус од утре започнува со редовна работа. Тие на својата страна објавија дека се испочитувани сите препораки и се спремни за почнување со работа.

Посетете го овој ресторан на велешкото езеро

Почитувани, Ве известуваме дека согласно со одлуката на Влада, од утре започнуваме со работа 🍻😀. Повелете, Ве очекуваме!

Согласно препораките за заштита од Ковид 19, сите површини се темелно дезинфицирани и масите се поставени на соодветно растојание.

Почитувани, Ве известуваме дека согласно со одлуката на Влада, од утре започнуваме со работа 🍻☕😀. Повелете, Ве…

Gepostet von Glorius Restaurant & Pool Bar am Mittwoch, 27. Mai 2020