Во Велес започнува со работа новиот Јади Бургер Бар, со локација наспроти гимназијата Кочи Рацин, веднаш до Кафе Бар Каса.

Од Јади Бургер велат дека конечно ќе може да се вкусат најдобрите бургери во градот.

Посети не и вкуси ги нашите уникатни бургери подготвени со свежо мелено месо без дополнителни додатоци, внимателно избрани еленчуци и екслузивни сосови.

Посети не и увери се! – велат тие.

Промотивното видео можете да го погледнете на нивната фејсбук фан страна.