Кога на Луна Ѓогани и нејзиното момче Марко ќе им се разбудат страстите, не гледаат каде се наоѓаат и кој е во нивна близина.

Така тие двајцата без срам и перде се препуштија на задоволството и тоа пред родителите на Луна, Анабела и Гаги.

 

Ова и не е некое изненадување со оглед на сите скандали и драми кои ги приредуваат во реалното шоу „Задруга“, а јасно е и дека добиваат дебели хонорари за да прават вакви сцени и со тоа да го креваат рејтингот.

Извор :