18-годишно момче вчера била нападното и каснато од куче. Настанот се случил во близина на Железен мост нешто после 18 часот. Веднаш потоа нападот го пријавил и во СВР Велес.

Овој немил настан го потвдрија и од СВР Велес, а во нивниот извештај стои:
„На 26.05.2020 околу 18.30 часот на ул.„Димитар Влахов“, кај „Железен мост“, С.В.(18) од Велес пријавил дека бил каснат од куче“.