Маркетинг

Велес денес е градски, комерцијален информатор во Велес. Функционираме со уникатен пристап со кој на читателите им ги пренесуваме секојдневно сите нови информации и случувања во градот.

Ценовникот за закуп на медиа простор може да ја преземете тука.

Доколку сте заинтересирани за специфична понуда која ќе ги задоволи вашите барања и потреби, маркетинг контакт:

e-mail: velesdenesmk@gmail.com; marketing@velesdenes.mk

телефон: