Македонските оператори соопштија дека од денес 21 јуни времено ќе го прекинат реемитувањето на сите ТВ програми, освен на МРТВ, во знак на протест поради, како што посочуваат, наметнати неуставни обврски во Законот за аудио и аудиовизуелни услуги.

Во знак на протест, денес, 21 јуни, времено ќе го прекинеме реемитувањето на сите телевизиски канали, освен јавниот…

Gepostet von Telekom MK am Sonntag, 21. Juni 2020

Во знак на протест, во текот на денешниот ден ќе извршиме времен прекин на реемитувањето на домашните и странските ТВ…

Gepostet von А1 Македонија am Sonntag, 21. Juni 2020