Во неделата ловната група „ГЕМИЏИИ“ донираше ловечки специјалитет на вработените во ЈЗУ Општа болница – Велес и Брза помош – Велес како знак на благодарност за нивниот труд и пожртвуваност.

Денеска, ловната група „ГЕМИЏИИ“ донираше ловечки специјалитет на вработените во ЈЗУ Општа болница – Велес и Брза помош – Велес како знак на благодарност за нивниот труд и пожртвуваност.

Gepostet von Александар Андреев am Sonntag, 19. Juli 2020