Лила Филиповска е една од ретките познати дами меѓу Македонките кои често објавуваат фотографии и видеа во домашен амбиент.

Впрочем, Лила има толку многу работа како инфлуенсерка, така што атмосферата во домот е неизбежна за да промовира некој нов производ, бидејќи ги има доста.

А добра реклама има подобар ефект со доза провокација, а на Лила и тоа како и е добро познато.

Досега имало многу такви нејзини изданија, но никогаш не биле излишни и досадни, напротив, нејзината перманентност и големиот број фанови, покажуваат дека Лила никогаш не досадува.

Најновата фотографија на која е удобно сместена во комфорната фотелја во дневниот салон, со нозе така секси прекрстени, на припадниците на посилниот пол бурно им ја разбранува фантазијата.

„Се или нешто“; „Добар батак, а богами и карабатак“; „Покани ме“, се само мал дел од коментарите кои се редеа еден по друг.

Лила никогаш не е сама, а и од приложеното се гледа дека е во машко друштво за кое како што вели „со оние кои ги сакаш“, е секогаш одлична варијанта.