По одлуката на Владата да можат угостителските објекти да почнат со работа, велешките стопанственици ги отворија своите објекти.

Еден од најпосетените кафичи во нашиот град исто така почна со работа.

Им посакуваме среќа и успех во наредниот период!

Конечно старт 🤣🤣

Gepostet von Jordanov Dragan am Donnerstag, 28. Mai 2020