Од ЈКП ДЕРВЕН – Велес известуваат по службен пат ќе се врши реевиденција на квадратурата од Имотните листови на граѓаните со цел точно утврдување на покриен простор и дворно место за кое се наплаќа услугата „исфрлање на смет“.

Утврдената квадратура ќе биде внесена во сметките за комунални услуги почнувајќи од месец мај 2020 година.

За подетални информации можете да не контактирате на нашиот тел. број 043/231-011 лок.134. стои во соопштението на ЈКП Дервен.

ИЗВЕСТУВАЊЕ – 5.05.2020Се известуваат корисниците на комунални услуги дека ЈКП ДЕРВЕН – Велес по службен пат ќе врши…

Gepostet von ЈКП Дервен Велес am Dienstag, 5. Mai 2020