(фото) Kiril Simeonovski

На 07.05.2020 год. во 08.50 часот во Полициската станица
Кавадарци Л.С.(38) од с. Раец, кавадаречко, пријавила дека нејзиниот брат В.С.(35),
кој живеел во Кавадарци, се оддалечил од домот.

Се работи на пронаоѓање на лицето, велат од СВР Велес.