До нашата редакција денес беше испратено апел за помош.

Ибрахим Мемедов 30 години, исчезнат е повеќе од 24 часа. Пријавено е во МВР Велес.

Ве молиме доколку некаде го забележите да се обратите кај надлежните органи.

Ви благодариме! напиша неговиот братучед на фејсбук.

Ibrahim memedov 30 god..isceznat e poveke od 24h…prijaveno e vo mvr Veles…ve molime dokolku nekade go zabelezite vednas da se obratite kaj nadlezni organi…vi blagodarime…

Gepostet von Asan Sabrina Karimanov am Samstag, 9. Mai 2020