Нејзината сестра Елена на фејсбук напиша:

Мојата сестра Александра Скорниева го напушти домот во 8.15 часот и сеуште се нема вратено. Носи црна кожна јакна, темни фармерки и црни патики.

Доколку некој ја има видено ве молам нека ме исконтактира на број 072/579-619

Мојата сестра Александра Скорниева го напушти домот во 8.15 часот и сеуште се нема вратено. Носи црна кожна јакна, темни…

Gepostet von Elena Skornieva am Mittwoch, 22. April 2020