На 24.10.2020 во 01,40 часот било пријавено дека во Велес бил нарушен јавниот ред и мир со меѓусебна пресметка помеѓу Џ.Е.(20) и Н.Л.(25) од една страна и М.А.(24) и Ј.А.(31) од друга страна.

По целосното расчистување ќе следи соодветен поднесок.