На 02.08.2020 год. во СВР Велес е пријавено дека околу 23.00 часот во продажен објект на ул„Тодор Христов – Офицерчето“ во Велес, вработениот Н.Л.(25) бил физички нападнат од К.С.(29), кој, пак, набрзо бил нападнат од Ѓ.Ч.(41).

По целосно документирање на случајот, ќе биде поднесена
соодветна пријава.